Győri Barbi

Nem lehetek elég hálás a 6 éves pocakos , tündéri és visszahúzódó kislánynak, aki mert nagyot álmodni és annak ellenére, hogy szinte senki, még a szülei sem bíztak benne -és próbálták megvédeni a csalódástól-, sikerrel végigvitte azt, amiben biztos volt, hogy az élete részét kell képezze. A kis Barbi felvételt nyert egy Táncművészeti Iskolába.
Ezek után biztossá vált, hogy a színpad, a mozgás, a testkultúra az életem legmeghatározóbb része és éreztem, bár elképzelni sem tudtam, hogy hogyan, de hivatásommá fog válni. A személyi edző szakma végül utolért.

A fitness versenyek által teszteltem magamat és a tűrőképességemet és bepillantottam a versenydiéta világába.
Megtanultam ezáltal, hogy az egészséges táplálkozás az egyensúlyon múlik és, hogy mindezt élvezettel, a testednek őszinte figyelemmel adózva kell csinálnod. Komoly veszélyeket rejt az esztelen és fogalmatlan diétázás.

Táplálkozási tanácsadóként immár elég sok referenciával a hátam mögött, biztosan állíthatom, hogy nincs lehetetlen és bármelyik pillanatban képes lehetsz arra, hogy megváltoztasd az életminőségedet.

Végül a life coaching az az álom, amivel rátettem a pontot az i-mre.
A hátráltató tényezők kezelése és a saját életed kézbevétele a sikered kulcsa. Ahogy pedig mondani szoktam: A válasz mindig ott van benned! Én csak segítek tisztán látni őket!