BOOM – Prior Online Fitness Program

Jelentkezési időszak SZEPTEMBER 30-TÓL OKTÓBER 5 -IG!

Ha velem tartasz, egy olyan komplett életmódváltó/életmódtartó csoport tagja leszel, ahol az én módszeremet követve minden segítséget megkapsz az egészséghez és kiegyensúlyozott élethez a lehető legjobb úton, úgy, hogy közben minden perce örömet és elégedettséget fog okozni.

Itt nem tudsz hibázni, csakis fejlődni és elérni mindazt, amit szeretnél!

Élő közvetítésű edzéseket is fogsz találni hetente 3-4 alkalommal, 30-40-60 percben /változó lesz/ és kiegészítem az egész sztorit úgy, hogy egy extra jó online, bárhonnan, bármikor elérhető, abszolút megfizethető teljes életmód felületet kapj egy építő közösségben.

Amit kínálok neked:

  • Mintaétrendet
  • Egészséges recepteket
  • Tanácsokat az étrendhez
  • Heti 3-4 db élő edzést (1 hónapig maradnak elérhetők, azért mert amúgy is el foglak árasztani téged edzéssel és feladatokkal)
  • Hatékony TELJES edzés gyakorlatsorok -> kardió, HIIT, popsi- és hasfókusz, teljes test edzések rehabilitációs, helyes testtartást segítő gyakorlatokkal tűzdelve stb. (magyarázatvideókat melléjük a helyes végrehajtásról, hozzájuk bemelegítés és stretching technikák, mindez azért, mert a te testi biztonságod az elsődleges)
  • Mentális tréningeket, életvezetési tanácsokat, mert a lelki egyensúly pontosan ugyanolyan fontos, mint a megfelelő mozgás és táplálkozás
  • Sőt, ha te leszel a legelszántabb, legeredményesebb a hó végén, akkor ajándékot is adok neked!

Vigyázat: Durván testi-lelki megújulás várható! 

A világon bárhonnan csatlakozhatsz, hiszen a teljes folyamat online zajlik.

Jelentkezésnél tárgyban jelezd kérlek, hogy “Online Fitness Program”!

Jelentkezés OKTÓBER 5 16.00 -IG!

Kezdés: Október 06.

Ár: 13.990 Ft / 4 hét (+ 5 NAP AJÁNDÉK OKTÓBERBEN)

JELENTKEZÉS