BOOM – Prior Online Fitness Program

Jelentkezési időszak megnyitva Január 31- Február 3- ig

PROGRAM KEZDETE : FEBRUÁR 6.

Ha velem tartasz, egy olyan komplett életmódváltó/életmódtartó csoport tagja leszel, ahol az én módszeremet követve minden segítséget megkapsz az egészséghez és kiegyensúlyozott élethez a lehető legjobb úton, úgy, hogy közben minden perce örömet és elégedettséget fog okozni.

Itt nem tudsz hibázni, csakis fejlődni és elérni mindazt, amit szeretnél!

Élő közvetítésű edzéseken fogsz velem találkozni hetente 3-4 alkalommal, mindent végigcsinálok veled, minden instrukciót megadok Neked. 20-30-40-50 perces edzések /változó mindig/ és a lényeg, hogy kiegészítem az egész sztorit úgy, hogy egy extra jó online, bárhonnan, bármikor elérhető, abszolút megfizethető teljes életmód felületet kapj egy építő közösségben.

Amit kínálok neked:

  • Mintaétrendet 1 hétre
  • Egészséges étkezésről bejegyzéseket/ tanácsokat, útmutatást
  • Tanácsokat a napirend kialakításához
  • Havi 20db teljesen felépített edzést, ebből heti 3-4 élő edzés plusz feladatsorok (1 hónapig minden elérhető marad, semmiről sem fogsz lemaradni, időhiány tehát nem akadály)
  • Hatékony TELJES edzés gyakorlatsorok várnak -> kardió, HIIT, popsi- és hasfókusz, teljes test edzések rehabilitációs, helyes testtartást segítő gyakorlatokkal tűzdelve (magyarázatvideókat melléjük a helyes végrehajtásról, hozzájuk bemelegítés és stretching technikák, mindez azért, mert a te testi biztonságod az elsődleges) Derék-/hátfájás esetén vagy ezek megelőzésére a GerincFlow és Mobilizálás pedig csodákra képes, nem véletlen a két örök kedvenc edzés a tagok közt.
  • Mentális tréningeket, életvezetési tanácsokat, önbizalom gyakorlatokat, önfejlesztő gyakorlatokat, mert a lelki egyensúly pontosan ugyanolyan fontos, mint a megfelelő mozgás és táplálkozás
  • Sőt, ha te leszel a legelszántabb, legeredményesebb a hó végén, akkor ajándékot is adok neked!

Ha időhiánnyal küzdesz, gyors és tápanyagdús, tápláló recepteket szeretnél a konyhában töltött órák helyett, ha egy támogató csodálatos közösség tagja szeretnél lenni, akkor várlak Téged közénk nagy szeretettel, én melletted leszek és mindenben támogatlak, ezt megígérem!

Vigyázat: Durván testi-lelki megújulás várható! 

A világon bárhonnan csatlakozhatsz, hiszen a teljes folyamat online zajlik!

Jelentkezésnél tárgyban jelezd kérlek, hogy “BOOM Online Fitness Program”!

Ár: 13.990 FT / 4 hét

JELENTKEZÉS

Lehetőséged van külön CSAK a mintaétrendet igényelni, ez esetben egyáltalán nincs hozzáférésed az edzésekhez és kiegészítő információkhoz, csak az 5 napos tej-/gluténmentes mintaétrendet kapod 4 héten keresztül hetente újat.

Jelentkezésnél tárgyban jelezd kérlek, hogy “CSAK Mintaétrend”!

Ár: 5.990Ft / 4 hét

JELENTKEZÉS

Jelentkezés FEBRUÁR 3. 21:.00 -IG!

Kezdés: FEBRUÁR 6.

Teljeskörű életmódváltáshoz és az egyensúly kialakításához BOOM ONLINE FITNESS PROGRAM tökéletes opció, bárhonnan, bármikor, mert az igazi egyensúlyhoz együtt kell kezelni a test-lélek-szellem bűvös hármasát. Haladjunk és fejlődjünk együtt, egy szuper csapatban!

Ár: 13.990 Ft / 4 hét

JELENTKEZÉS